Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Γλυκό βύσσινο

ΥΛΙΚΑ
2kg βύσσινο
2kg ζάχαρη
1 ποτήρι νερό
1 κουταλιά γλυκού λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε το βύσσινο και το βάζουμε σε ένα τσουκάλι να βράσει, ρίχνουμε ταυτόχρονα τη ζάχαρη και το νερό. ¨Όταν βράσει αφαιρούμε τον αφρό. Όταν δέσει το γλυκό βάζουμε το χυμό λεμονιού για να μην ζαχαρώσει. Το αφήνουμε να κρυώσει και το τοποθετούμε σε βαζάκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου