ΥΛΙΚΑ
250 γρ. τριαντάφυλλα καθαρισμένα
1 κιλό ζάχαρη
1 κούπα νερό
2 κουταλιές χυμό λεμονιού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μαδάμε τα τριαντάφυλλα. Κοσκινίζουμε να φύγει τα σποράκι. Πλένουμε αρκετές φορές και το τρίβουμε με την ζάχαρη να μαραθεί. Το αφήνουμε 2-3 ώρες Ρίχνουμε νερό και σιγοβράζουμε το γλυκό ώσπου σχεδόν να δέσει. Ρίχνουμε μέσα το λεμόνι πριν το κατεβάσουμε από την φωτιά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου