Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Τρούφες άσπρες

ΥΛΙΚΑ
1 βιτάμ σε θερμοκρασία Δωματίου
1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
3 πακέτα μπισκότα πτι-μπερ
1 φλιτζάνι τσαγιού καρύδια ή αμύγδαλα καβουρδισμένα και ψιλοκομμένα
1 φλιτζάνι του τσαγιού γλυκά κουταλιού
φλιτζανάκια κονιάκ ή αρωματικό λικέρ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε στο μίξερ το βιτάμ αρκετά. Ρίχνουμε το γάλα. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα, τα ραντίζουμε με το κονιάκ και τα ρίχνουμε στο μίγμα. Προσθέτουμε τα γλυκά και τα καρυδιά. Αν το μίγμα μας είναι πολύ μαλακό το βάζουμε στο ψυγείο να σφίξει. Πλάθουμε μπαλάκια και τα τυλίγουμε με ψιλοτριμμένο καρύδι ή αμύγδαλο έκτος από το φλιτζάνι που βάλαμε στό μίγμα. Στο επάνω μέρος, αν θέλουμε, τοποθετούμε μισό καρύδι. Βάζουμε τα μπαλάκια σε χαρτάκια για σοκολατάκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου